Palvelemme lomakaudella seuraavasti:

Viikko 29: Tuotantojen yhteyshenkilönä Samuli Hahl
Viikko 30: Toimisto kiinni – aivot kiinni
Viikko 31: Toimisto kiinni – aivot kiinni
Viikko 32: Tuotantojen yhteyshenkilönä Johannes Valkonen ja Petri Lauronen
Viikko 33: Täydellä kaasulla eteenpäin

Koemme itse suurimmaksi vahvuudeksemme loistavan tiimin.

Persoonallisuudet määrittävät tekemistämme. Emme ole lähteneet rakentamaan muottia, johon ahtaudumme epämukavasti. Sen sijaan pyrimme valjastamaan omat vahvuutemme yhteisen määränpään tavoittamiseksi. Yhdistävä tekijämme on palava halu tehdä asiat paremmin.

“Kyllä te sällit osaatte videoita tehdä!” Olli Rissanen, ViiMet Oy.

Samuli Hahl - Creative director

Samuli Hahl

Creative Director, Script
Johannes Valkonen - CEO, Camera Guy

Johannes Valkonen

CEO, Camera
Jouni Räsänen - Sales, producer

Jouni Räsänen

Sales, Producer
Petri Lauronen - Sales, Marketing Specialist

Petri Lauronen

Account Manager, Marketing Specialist
Veera on valaisija ja ammattivalokuvaaja

Veera Hyvärinen

Gaffer, Photography

Päämäärämme on olla Itä-Suomen paras videotuottaja.

Tiimimme on savokarjalainen kombinaatio osaamista, mutta toimimme lähtökohtaisesti ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsee Ylämyllyllä Joensuun välittömässä läheisyydessä. Lisäksi toimimme Kuopiossa. Jokaisella tiimimme jäsenellä on oma erikoisosaamisensa. Päätimme lyödä viisaat päämme yhteen, ja aivotärähdyksen sijaan syntyi BrainyDay. Työkalupakista löytyy osaamista luovasta ajattelusta, kuvaamisesta, tuotannosta, editoinnista, markkinoinnista ja myynnistä. Ravistamme jäykkää yrityskulttuuria näyttämällä rohkeasti sen, ketä me oikeasti olemme.

Tutustu töihimme täältä.

Koemme suurimmaksi vahvuudeksemme loistavan tiimin!
01

Olemme luovia

Luovuus on tärkein yksittäinen asia, jolla pystymme erottumaan. Pystymme rakentamaan viestejä, jotka ovat uniikkeja, jotka herättävät ajatuksia sekä laittavat tuntemaan. Kerromme tarinoita, jotka saavat katsojat tuntemaan. Tunne on tärkein yksittäinen syy, joka herättää luottamuksen.

02

Olemme uteliaita

Uteliaisuus on meille luonnollista. Pysymme ajan hermoilla ja kehitymme jatkuvasti. Utelias mieli etsii ärsykkeitä, jotka muuttuvat inspiraatioksi. Siksi etsimme jatkuvasti uutta tietoa, jota voimme käyttää ruokkiaksemme luovuutta. Tarinat syntyvät aidossa elämässä, mutta ne saavat muotonsa luovassa mielessä.

03

Olemme aitoja

Aitous on tapamme toimia. Miksi yrittäisimme esittää jotain, mitä emme oikeasti ole? Emme ole täydellisiä. Teemme asiat omalla tavallamme. Asiakkaat ovat meille kumppaneita, joiden kesken haluamme saavuttaa tietyn avoimuuden tason. Me luotamme visioomme niin vahvasti, ettei meillä ole salattavaa.

04

Olemme rohkeita

Rohkeus tarkoittaa periksiantamattomuutta. Haasteet kuuluvat toimintaamme, eikä niitä voiteta väistelemällä saatikka välttelemällä. Tarvitaan rohkeutta, jotta pystymme tuottamaan parhaan mahdollisen videon. Olemme rohkeita, jotta juuri sinun tarinasi tulisi kuulluksi.

Videotuttaako? Ota yhteyttä, niin tuumaillaan videotarvettasi.

Keskustellaanko videoista?

Haluatko jutella videohommista? Ota yhteyttä, niin rupatellaan!