Koemme itse suurimmaksi vahvuudeksemme loistavan tiimin.

Persoonallisuudet määrittävät tekemistämme. Emme ole lähteneet rakentamaan muottia, johon ahtaudumme epämukavasti. Sen sijaan pyrimme valjastamaan omat vahvuutemme yhteisen määränpään tavoittamiseksi. Yhdistävä tekijämme on palava halu tehdä asiat paremmin.

“Kyllä te sällit osaatte videoita tehdä!” Olli Rissanen, ViiMet Oy.

Samuli Hahl - Creative director

Samuli Hahl

Creative Director, Script
Johannes Valkonen - CEO, Camera Guy

Johannes Valkonen

CEO, Camera
Jouni Räsänen - Sales, producer

Jouni Räsänen

Sales, Producer
Petri Lauronen - Sales, Marketing Specialist

Petri Lauronen

Account Manager, Marketing Specialist
Veera on valaisija ja ammattivalokuvaaja

Veera Hyvärinen

Gaffer, Photography

Haluamme olla Itä-Suomen paras videotuottaja.

Tiimimme on savokarjalainen kombinaatio osaamista, mutta toimimme lähtökohtaisesti ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsee Ylämyllyllä Joensuun välittömässä läheisyydessä. Lisäksi toimimme Kuopiossa. Jokaisella tiimimme jäsenellä on oma erikoisosaamisensa. Päätimme lyödä viisaat päämme yhteen, ja aivotärähdyksen sijaan syntyi BrainyDay. Työkalupakista löytyy osaamista luovasta ajattelusta, kuvaamisesta, tuotannosta, editoinnista, markkinoinnista ja myynnistä. Ravistamme jäykkää yrityskulttuuria näyttämällä rohkeasti sen, ketä me oikeasti olemme.

Tutustu töihimme täältä.

Koemme suurimmaksi vahvuudeksemme loistavan tiimin!
01

Rohkeus

Rohkeus kuvaa omaa toimintaamme ja työmme jälkeä. Haluamme erottua joukosta rohkealla toiminnalla. Yksi suurimmista vahvuuksistamme on uskallus. Uskallamme tehdä rohkeita päätöksiä, jos tiedämme, että ne toimivat. Emme kuitenkaan hurjastele hurjastelun ilosta. Lopputuloksen tulee olla priimaa.

02

Erilaisuus

Erilaisuus tarkoittaa meille aitoutta. Annamme persoonillemme tilaa. Olemme kyllästyneitä yritysten kasvottomaan viestintään. Siksi haluamme tuoda aidosti esille sen, keitä me oikeasti olemme. Emme halua esittää mitään. Nähdäksemme se on ainoa oikea tyyli toimia.

03

Nokkeluus

Nokkeluus edustaa meille tapaa tehdä asioita. Tämä näkyy ensisijaisesti työmme jäljessä. Kun idea on hyvä, päästään lopputuloksessa seuraavalle levelille. Hyvä idea antaa pohjan visuaalisesti näyttävälle kuvalle. Visuaalisesti näyttävä kuva yhdistettynä nokkelaan ideaan on kaava, jonka nimeen on helppo vannoa.

Videotuttaako? Ota yhteyttä, niin tuumaillaan videotarvettasi.

Keskustellaanko videoista?

Haluatko jutella videohommista? Ota yhteyttä, niin rupatellaan!