Koemme itse suurimmaksi vahvuudeksemme loistavan tiimin.

Haluaisitko tehdä kanssamme yhteistyötä? Meidän tyylimme tehdä asioita on rento. Panostamme siihen, että meidän kanssa työskentely on mukavaa. Työn jäljessä korkea laatu on tärkeä.

BrainyDay on saanut Suomen Vahvimmat sertifikaatin

Samuli Hahl - BrainyDay

Samuli Hahl

Creative Director, Script
Johannes Valkonen - BrainyDay

Johannes Valkonen

CEO, Camera

Jouni Räsänen

Sales, Producer
Petri Lauronen - BrainyDay

Petri Lauronen

Account Manager, Marketing Specialist
Joni Laihosola - BrainyDay

Joni Laihosola

Camera, Post production
Joonas Katajisto - BrainyDay

Joonas Katajisto

Camera, Post production

Päämäärämme on olla Itä-Suomen paras videotuottaja.

Tiimimme perustajajäsenillä on vähintään 10 vuoden työkokemus videotuotannoista ja markkinoinnista. Tiimimme on savokarjalainen kombinaatio osaamista, ja toimimme lähtökohtaisesti ympäri Suomen. Jokaisella tiimimme jäsenellä on oma erikoisosaamisensa. Työkalupakista löytyy osaamista luovasta ajattelusta, kuvaamisesta, tuotannosta, editoinnista, markkinoinnista ja myynnistä. Kun hommia lähdetään tekemään, ne tehdään kunnolla.

Tutustu töihimme täältä.

Koemme suurimmaksi vahvuudeksemme loistavan tiimin!
01

Olemme luovia

Luovuus on tärkein yksittäinen asia, jolla pystymme erottumaan. Pystymme rakentamaan viestejä, jotka ovat uniikkeja, jotka herättävät ajatuksia sekä laittavat tuntemaan. Kerromme tarinoita, jotka saavat katsojat tuntemaan. Tunne on tärkein yksittäinen syy, joka herättää luottamuksen.

02

Olemme uteliaita

Uteliaisuus on meille luonnollista. Pysymme ajan hermoilla ja kehitymme jatkuvasti. Utelias mieli etsii ärsykkeitä, jotka muuttuvat inspiraatioksi. Siksi etsimme jatkuvasti uutta tietoa, jota voimme käyttää ruokkiaksemme luovuutta. Tarinat syntyvät aidossa elämässä, mutta ne saavat muotonsa luovassa mielessä.

03

Olemme aitoja

Aitous on tapamme toimia. Miksi yrittäisimme esittää jotain, mitä emme oikeasti ole? Emme ole täydellisiä. Teemme asiat omalla tavallamme. Asiakkaat ovat meille kumppaneita, joiden kesken haluamme saavuttaa tietyn avoimuuden tason. Me luotamme visioomme niin vahvasti, ettei meillä ole salattavaa.

04

Olemme rohkeita

Rohkeus tarkoittaa periksiantamattomuutta. Haasteet kuuluvat toimintaamme, eikä niitä voiteta väistelemällä saatikka välttelemällä. Tarvitaan rohkeutta, jotta pystymme tuottamaan parhaan mahdollisen videon. Olemme rohkeita, jotta juuri sinun tarinasi tulisi kuulluksi.

Petri Lauronen - BrainyDay

Keskustellaanko videoista?

Varaa maksuton kartoituspalaveri!