Yritysesittely: ViiMet Oy

Oct 1, 2018
Teimme yritysesittelyvideon ViiMet Oy:lle. Yritys tekee koneistuksia ja hitsauksia mm. metsä- ja maanrakennuskoneisiin.

ViiMet Oy joensuulainen metallialan yritys, joka tekee koneistuksia ja hitsauksia mm. metsä- ja maanrakennuskoneisiin. Yritys on toiminut jo vuodesta 1986 lähtien. ViiMet uudisti digitaalista markkinointiaan ja he halusivat päivitetyn yritysesittelyvideon, jossa näkyisi myös muuta, kuin konekantaa. Lisäksi toimitimme ViiMetille valokuvat markkinointia varten. Lähdimme suunnittelemaan videota sillä ajatuksella, että siinä näytettäisiin ihmisiä koneiden takana, eli työntekijöitä, jotka ovat viime kädessä vastuussa laadusta. Lisäksi videolla haluttiin tuoda esiin oikeanlaista fiilistä.

Yritysesittelyn tehtävänä on kertoa varsinkin uusille asiakkalle, mitä yritys tekee ja mitkä ovat yrityksen vahvuudet. Asiakas halusi tuoda videolla esiin kronologisen tarinan, joka kuvastaa tuotantoprosessia. Suunnittelimme kuvaukset siten, että tarina kerrotaan tuotteen näkökulmasta. Videolle haluttiin luoda näyttävyyttä ja siitä haluttiin saada huomiota herättävä. Videolla korostetaan ripeätä ja kokonaisvaltaista palvelua. Lisäksi videolla tuodaan ilmi ViiMetin palvelualueet.

Asiakkaan spontaanit ja innostuneet kommentit ensimmäisen version esityksen yhteydessä ovat parasta palautetta työmme jäljestä: “Kyllä te sällit osaatte videoita tehdä!”

Videotuttaako? Ota yhteyttä, niin tuumaillaan videotarvettasi.

Palveluopas ja hinnasto

Yritysesittelyvideo toimii silloin, kun haluat kertoa palvelustasi uudelle asiakkaalle.

Käy tsekkailemassa, miten homma oikein toimii.