Yritysvideo ja somevideot – Training For Warriors Joensuu

Dec 13, 2018
TFW Joensuu on osa kansainvälistä treeniohjelmaketjua. He tarvitsivat yritysesittelyn ja somevideot parantamaan diginäkyvyyttä.

Training For Warriors on kansainvälinen treeniohjelmaketju. Teimme Joensuun salille oman yritysesittelyvideon ja lyhyet somevideot.

Kävimme haastattelemassa salin henkilökuntaa ja seuraamassa treenejä etukäteen. Videolla haluttiin tuoda esille oikeanlainen fiilis, joka on tärkeä osa Joensuun TFW:n ilmapiiriä. Kuvaukset suunniteltiin siten, että ne pystyttiin tekemään aidon treenauksen ohessa. Tällä tavalla oikeanlainen fiilis saatiin välitettyä myös lopputulokseen.

Lopputulos on vauhdikas ja räväkkä, mutta yhteishenki ja tsemppi tulevat hyvin esille. Toimitimme TFW:lle yritysesittelyn ja somevideot. Yritys halusi parantaa omaa diginäkyvyyttänsä ja siksi eri kanavat tuli ottaa huomioon. Lisäksi TFW Joensuu tekee aktiivista sosiaalisen median markkinointia, minkä takia on tärkeätä huomioida monikanavaisuus videokokonaisuudessa. Varsinkin Facebookissa ja Instagramissa toimivat parhaiten lyhyet, alle 30 sekuntia kellottavat videot, kun taas pidempi video toimii esimerkiksi Youtubessa ja kotisivuilla. Tämä antaa pelivaraa suunnitella erilaisia kampanjoita tulevaisuudessa, sillä vaihtoehtoisia videoita tehtiin useampi.

Asiakas oli hyvin tyytyväinen työn jälkeen. Ennen kaikkea treenin fiilis saatiin taltioitua hyvin videolle. Lisäksi toimitetut somevideot käyvät hyvin esimerkiksi sesonkimarkkinoinnin materiaalina.

Videotuttaako? Ota yhteyttä, niin tuumaillaan videotarvettasi.

Palveluopas ja hinnasto

Videolla tehtiin tulosta TFW:n sesonkimainonnassa, koska se sitouttaa sosiaalisessa mediassa tekstiä ja kuvaa paremmin.

Käy tsekkailemassa, miten homma oikein toimii.