Savonian secret – gastronomisen alueen brändivideo

Mar 16, 2021
Pohjois-Savo valittiin Euroopan gastonomiseksi alueeksi 2020-21. Savonian secret on brändivideo, joka kertoo miksi alue on Euroopan paras.

Pohjois-Savo valittiin arvostetun European Region of Gastronomy -yhteisön (ERG) toimesta vuoden eurooppalaiseksi gastronomiseksi alueeksi vuosille 2020-21. Tittelin ympärillä toimivan ERG-hankkeen yhtenä tarkoituksena on hyödyntää kansainvälistä valokeilaa, joka osoittaa tällä hetkellä Pohjois-Savoon. Saimme kunnian toteuttaa brändivideon Pohjois-Savon gastronomisesta alueesta. Brändivideo “Savonian secret” on ehdokkaana myös IGCAT-yhteisön vuoden 2021 paras ruokafilmi -kategoriassa.

Pohjois-Savo ei ole maailmalla tunnettu gastronomiastaan. Ei tunnu järkevältä lähteä kilpailemaan tunnettuudessa vaikka Ranskan Bourgognen tai Italian Emilia-Romagnan kanssa. Pohjois-Savo on varjeltu salaisuus, joka odottaa löytäjäänsä. Savonian secret kertoo siitä, mikä tekee Pohjois-Savon alueesta niin erityisen, että se on valittu Euroopan parhaaksi.

Brändivideo kuvattiin ruuan alkuperän lähteillä pientuottajien tykönä kolmen pitkän kuvauspäivän aikana. Video huipentuu savolaiseen juhlapöytään, joka on kunnioitus pientuottajien työtä kohtaan.

Tervetuloa savolaiseen juhlapöytään, jossa luonne on pääraaka-aine.

Videotuttaako? Ota yhteyttä, niin tuumaillaan videotarvettasi.

Videotuttaako?

Varaa vartin jutustelutuokio niin rupatellaan videoista.