Henkilöbrändivideo: OP-Kiinteistökeskus

Sep 7, 2018
Teimme OP-Kiinteistökeskuksen välittäjille henkilöbrändivideot, joilla haluttiin tuoda välittäjiä lähemmäksi asiakkaita.

“Minulle tärkeitä arvoja ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa yhdessä menestyminen.”

Pohjois-Karjalan OP-Kiinteistökeskus haluaa tehdä henkilöesittelyvideoiden avulla kiinteistövälittäjiä tutuiksi asiakkailleen. Kiinteistövälittäjät ovat helpostilähestyttäviä ja näitä arvoja halutaan korostaa videoilla. OP Ryhmän brändiarvot ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä tekijät määrittelivät tyyliä, joiden perusteella videoita alettiin toteuttamaan. Videoista haluttiin raikkaita ja nykyaikaisia, mutta samalla arvokkaita ja luottamusta herättäviä. Välittäjien persoonia haluttiin tuoda selkeästi esille.

Haastattelimme kutakin välittäjää yksi kerrallaan. Haastattelujen perusteella teimme käsikirjoitukset videoihin henkilöiden luonnollisen puhetyylin mukaisesti. Videot suunniteltiin siten, että jokaisen välittäjän persoona ja ammattitaito pääsisi hyvin esiin. Kuviin otettiin mukaan muun muassa välittäjille tärkeitä harrastuksia. Ammattitaito tuotiin esiin itse repliikeissä, sekä työskentelyyn liittyvissä kuvissa.

Videotuttaako? Ota yhteyttä, niin tuumaillaan videotarvettasi.

Palveluopas ja hinnasto

Henkilöbrändi on asiantuntijan paras työkalu oman profiilinsa nostamiseksi. Video toimii tuolloin sähköisenä käyntikorttinasi niissä verkon kanavissa, joissa liikut.

Käy tsekkailemassa, miten homma oikein toimii.