Brändivideo: Vaatemyynti.fi

Jul 17, 2021
Brändivideon tehtävä on lisätä brändin tunnettavuutta. Tuotimme näyttävän videon Vaatemyynti.fi -vaatteiden verkkokaupalle.

Vaatemyynti.fi on vaatteiden verkkokauppa, josta voi tilata vaatteita painatuksilla. Pääasiakasryhmiä ovat erilaiset yritykset sekä esimerkiksi urheiluseurat. Brändivideo toimii huomion herättäjänä sosiaalisessa mediassa, urheilutapahtumissa ja muussa bränditunnettavuuteen tähtäävässä markkinoinnissa. Yleisesti ottaen brändivideolla on kaksi päätehtävää: tehdä perusbrändiä tunnetuksi sekä viestiä brändin sisällöstä.

Merkittävä osa tuotannon valmistelua oli kuvaustilan järjestäminen sekä näyttelijöiden rekrytointi. Tyypillisesti käytämme näissä omaa ja asiakkaan verkostoa. Näyttelijärekrytoinnissa tehtiin myös julkinen hakemus, jonka kautta saimme reilusti yhteydenottoja.

Video tuotettiin puolikkaan kuvauspäivän aikana. Käsikirjoitus oli hyvin yksinkertainen: halusimme panostaa visuaalisuuteen ja eri tyylin vaatteiden esittelyyn. Valaisuun sekä oikeanlaisen visuaalisen tyylin luomiseen panostettiin kunnolla. Videon pääviestit haluttiin säilyttää yksinkertaisena: vaatteet painatuksilla verkkokaupasta Vaatemyynti.fi.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Brändivideo kasvattaa tunnettavuutta merkittävästi.

Haluatko keskustella, mitä se tarkoittaisi sinun yrityksessäsi? Varaa aika asiantuntijamme kanssa, niin jutellaan.