Brändivideo: AtFlow – Shoot ’em up

Mar 16, 2021
Joensuulainen AtFlow halusi mainoksen, joka erottuu varmasti massasta. Shoot 'em up on just sellainen.

AtFlow on joensuulainen digimarkkinoinnin toimisto, jonka ydinosaaminen seilaa verkkokauppojen, verkkosivujen sekä digimarkkinoinnin välisillä vesillä. Olemme toteuttaneet yhteistyössä useampia projekteja, ja nyt oli vuorossa AtFlow’n oma mainos.

AtFlow osallistui firmojen väliseen e-urheilusarjaan, Kanaliigaan. Ideoimme heille peliaiheisen mainoksen, joka toimii samalla yrityksen omana brändimainoksena. Halusimme lähteä tekemään kerralla erottuvaa, hauskaa ja räväkkää mainontaa. Mainoksen työnimi ”Shoot ’em up” tiivistänee videon tyylin.

Kuvaukset toteutettiin kolmen henkilön kuvaustiimillä. Toiminta harjoiteltiin etukäteen, jotta itse kuvaus sujuisi mahdollisimman sutjakasti. AtFlow’n oma porukka heittäytyi mahtavasti kuvauksissa! Harvoin meidänkään tuotannoissa asiakkaan toimitusjohtajaa ammutaan vesipullolla tai liiketoiminnanjohtajaa kumilenkillä. Meidän onneksemme videosta onkin tullut pelkkää positiivista palautetta. Olimme siihen itsekin poikkeuksellisen tyytyväisiä!

“Brainydayn porukka sai ideasta ja tarpeesta kiinni todella helposti. Käsikirjoitus oli tehty juuri sopivasti kieli poskessa ja meihin sopien kuin peliohjain käteen. Videon tiimoilta olemme sittemmin saaneet mielenkiintoisia yhteydenottoja rekry- ja yhteistyökuvioiden merkeissä. On ollut mukava nähdä, että myös huomattavasti isommat firmat ovat alkaneet tehdä Kanaliigaan samanlaisia mainosvideoita tästä videosta inspiroituneena.”

– Jouni Tolvanen, liiketoimintajohtaja atFlow

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Kiinnostaisiko hyödyntää videota markkinoinnissasi?

Video on tämän hetken tehokkain mediamuoto yritysten viestinnässä.

Ota yhteyttä niin rupatellaan lisää!