Brändivideo: Area-koti – Talounelmia

Mar 15, 2021
Area-koti on suomalainen talonrakentaja. Tuotimme heille raikkaan ja valoisan brändivideon tunnettavuuden kasvattamiseksi.

Area-koti on suomalainen talonrakentaja, joka halusi brändilleen lisää tunnettavuutta omalla alueellaan. Heidän palvelunsa kulmakivet ovat laatu ja asiakaslähtöisyys: asiakkaan tarvetta ei lähdetä tunkemaan väkisin valmiiseen muottiin, vaan he ovat aidosti halukkaita toteuttamaan asiakkaan talounelman.

Area-koti on suomalainen talonrakentaja

Brändivideon tehtävä on lisätä Area-kodin tunnettavuutta heidän liiketoiminta-alueellaan. Videosta suunniteltiin lähtökohtaisesti mahdollisimman monikäyttöinen. Jo suunnitteluvaiheessa huomioitiin videon jakelu ja käyttö eri yhteyksissä. Videon merkittävä jakelukanava on Facebook. Päädyimme toteuttamaan videon ilman puheraitaa, koska Facebookissa (ja esimerkiksi Instagramissa) suurin osa videoista katsotaan ilman ääniä.

Area-koti halusi kasvattaa brändinsä tunnettavuutta.

Videon tunnelmaan haettiin valoisuutta, raikkautta ja positiivisuutta. Area-kodin asiakkaat arvostavat luotettavuutta, selkeyttä ja ihmisläheisyyttä. Halusimme sisällyttää käsikirjoitukseen tyypillisen polun, jonka asiakas kulkee unelman syntymisen ja toteutumisen välillä. Kuvaukset järjestettiin yhteistyössä Area-kodin kanssa heidän rakenteilla olevissa kohteissaan sekä esimerkiksi kumppanin toimitiloissa. Kuvaukset tehtiin yhden kuvauspäivän aikana.

Area-koti tekee suomalisten talounelmista totta.

Toimitus tehtiin 2 viikkoa kuvausten jälkeen. Asiakas oli lopputulokseen hyvin tyytyväinen: “Hommat sujuivat hyvin heidän kanssaan, ja saivat kiinni meidän ajatuksista hyvin. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen sekä itse projektin kulkuun.” – Heli Pölönen, Area-koti.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Onko brändisi tarpeeksi tunnettu?

Video on paras tapa kasvattaa brändin tunnettavuutta.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!