Brändimainos: Työvaatemyynti – mätsäävät työvaatteet

May 30, 2022
Työvaatemyynti tarvitsi erottuvan brändimainoksen raksavaatteiden kampanjointiin. Teimme pastissin 90-luvun klassikkoleffasta.

Työvaatemyynti on painatettujen työvaatteiden myyntiin erikoistunut yritys. Heidän valikoimastaan löytyy todella laaja valikoima eri alojen työvaatteita. Painatusten lisääminen työvaatteisiin on helppoa ja selkeätä. Rakennusalan vaatetus edustaa myynnistä merkittävää osaa. Olimme tehneet aiemmin Työvaatemyynnille jo siivousalan vaatetuksen kampanjamainoksen, ja nyt haluttiin tehdä erottuva mainos päätuoteryhmälle.

Videon suunnittelu lähti tuotteiden ja pääviestin määrittelystä. Brändivideon ja -mainoksen tyypillinen tavoite on tehdä brändiä tunnetuksi kohderyhmän keskuudessa. Halusimme korostaa Työvaatemyynnin bränditunnettuutta laadukkaiden painatettujen työvaatteiden verkkokauppana. Kohderyhmänä olivat rakennusalalla työskentelevät milleniaalit.

Työvaatemyynti myy työvaatteita painatuksilla.

Idea ja käsikirjoitus

Saimme vapaat kädet ideointiin ja käsikirjoitukseen. Aloimme pohtimaan mainoksen sisältöä kohderyhmästä käsin: millainen mainos soveltuu rakennusalan vaatteita myyvälle yritykselle ja puhuttelee milleniaaleja. Saimme idean yhdestä 90-luvun tunnetuimmasta toimintaleffakohtauksesta. Käsikirjoitimme kohtauksesta pastissin, joka soveltui Työvaatemyynnin brändiin.

Tuotanto suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa: kuvauspaikka, rekvisiitta sekä näyttelijät löytyivät Työvaatemyynnin kumppaneiden kautta.

Työvaatemyynti myy erityisen paljon rakennusalan vaatteita.

Tuotantovaihe

Video kuvattiin yhden kuvauspäivän aikana. Koska kuvauspaikkana oli rakenteilla oleva omakotitalo, kuvasimme videon illalla pimeän aikana. Tällä tavoin luonnonvaloa ei tarvitse huomioida valaistuksessa ja pystyimme tekemään valoilmaisun, joka ei päivällä kuvatessa olisi ollut mahdollinen. Kuvaukset tehtiin viiden hengen työryhmällä.

Työvaatemyynti käyttää videota bränditunnettuuden parantamiseen

Jälkituotanto

Jälkituotannossa tärkeätä oli alkuperäiseen kohtauksen mukainen leikkaus, oikeanlaisen musiikin valinta sekä teeman mukaiset jälkiefektit. Työvaatemyynti on verkkokauppa, joten toimitus optimoitiin esimerkiksi eri sosiaalisen median kanaviin sopiviksi.

Asiakas on ollut todella tyytyväinen lopputulokseen. Videota on käytetty heidän mainonnan kärkimateriaalina ja sillä on ollut merkittävä rooli bränditunnettuuden kasvattamisessa nyt ja tulevaisuudessa.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Etsitkö tekijää mainosvideolle?

Erottuvat mainosvideot ovat meidän leipälajimme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!