Aftermovie: Sunsets Kuopio

Oct 30, 2021
Sunsets Kuopio on ilmaistapahtuma, joka rakentuu beach volley -turnauksen ympärille. Tuotimme tapahtumasta energisen aftermovien.

Sunsets Kuopio järjestetään vuosittain elokuussa Kuopion matkustajasataman satamatorilla. Tapahtuman juuret on istutettu jo vuonna 2006, ja vuosien saatossa siitä on tullut yksi Kuopion merkittävimmistä koko perheen tapahtumista.

Aftermovie on hyvä tapa kiittää yleisöä, esiintyjiä, vapaaehtoisia sekä muita tapahtuman toteutukseen osallistuneita ihmisiä ja organisaatioita. Kun aftermovie on suunniteltu hyvin, se soveltuu jälkimarkkinoinnin lisäksi seuraavan vuoden yhteistyökumppaneiden hankinnassa, VIP-lippujen myynnissä sekä oikeastaan koko alkupään markkinoinnin materiaalina. Eri leikkausversioilla aftermovien materiaalista saa tehtyä mainoksia myös esimerkiksi tulevan tapahtuman lippukauppaa varten.

Susets Kuopio on ilmaistapahtuma

Suunnittelu

Aftermovien suunnittelu alkaa tavoitteen määrittämisellä sekä tapahtumaan tutustumisella. Eri hyödyntämismahdollisuudet listataan ja lopuksi niistä muodostuu toimituskokonaisuus. Tämän yhteydessä tutustutaan tapahtuman ohjelmaan, tapahtumapaikkaan sekä järjestelyihin.

Sunsets Kuopio järjestetään vuosittain elokuussa

Tuotanto

Sunsets Kuopio on viikonloppuna järjestettävä kolmipäiväinen tapahtuma. Aftermovie kuvattiin 3 henkilön työryhmällä. Kuvaaminen on nopeatempoista ja edellyttää taiteellista silmää. Tilanteet ja esimerkiksi sää vaihtuu nopeasti. Hyvin tehty kuvaussuunnitelma on kaiken a ja o, koska siirtymiset ja kuvaustilanteet tulee suunnitella etukäteen. Aftermovien kuvaaminen suunnitellaan myös siksi huolellisesti, että se nopeuttaa leikkaustyötä huomattavasti.

Sunsets Kuopio on suunniteltu koko perheelle

Jälkituotanto

Sunsets Kuopio -aftermovien leikkaaminen aloitettiin heti tapahtuman jälkeen. Koska videota käytetään tyypillisesti kiittämään esimerkiksi yleisöä, se halutaan saada julkaistua mahdollisimman nopeasti. Hyvää fiilistä ja valoisuutta haettiin musiikin ja leikkauksen yhteispelillä. Lopputuloksena oli raikas ja energinen aftermovie.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Etsitkö tapahtumasi aftermovien toteuttajaa?

Kun suunnitellaan kunnolla, aftermovie on monikäyttöinen työkalu

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!