Aftermovie: Polku 2018 -yrittäjyysviikko

Oct 1, 2018
Toteutimme Polku-yrittäjyysviikon Aftermovien, joka esitettiin viikon lopuksi Polku-gaalassa.

Polku on yrittäjyysviikko, joka toimii yritysten ja yrittäjähenkisten opiskelijoiden yhteisenä rajapintana. Tapahtuman järjestää Joensuu Entrepreneur Society, joka edistää varsinkin nuorten yrittäjyyttä Joensuun alueella. Toteutimme Aftermovien, joka esitettiin viikon lopuksi Polku-gaalassa.

Tänä vuonna tapahtuma kasvoi helposti yhdeksi merkittävimmistä yritystapahtumista koko Itä-Suomessa. Polku 2018 keräsi vaikuttavan kattauksen puhujia: mm. Juhani Tamminen, Andrei Koivumäki, Lauri Salovaara, Katleena Kortesuo, Spekti, Kari Kola, Johanna Sormunen…

Polku 2018 viikon teemana oli “Tulevaisuus on meidän”. Lähdimme rakentamaan aftermovieta yrittäjyyden ajatuksesta. Mitä yrittäjyys on ja mitä se merkitsee? Miksi tulevaisuus on meidän?

Videota kuvattiin pitkin viikkoa tapahtumapaikoilla. Lisäksi haastattelimme muutamaa avainhenkilöä studiossa, josta rakentui videon pääviesti. Aikataulu oli todella tiukka, sillä video editoitiin torstain ja perjantain aikana ja se esitettiin Polku-gaalassa perjantai-iltana.

“Intohimo on menestyksen tärkein yksittäinen komponentti.” – Samuli “Spekti” Huhtala

Videotuttaako? Ota yhteyttä, niin tuumaillaan videotarvettasi.

Palveluopas ja hinnasto

Aftermovie on yksi parhaista tavoista tehdä tapahtuman jälkimarkkinointia. Yksi tärkein tavoite on asiakassuhteen säilyttäminen.

Käy tsekkailemassa, miten homma oikein toimii.