Rekrytointi – videotuotannon ammattilainen

Apr 19, 2021by Petri Lauronen
Etsimme videotuotannon osaajia Joensuun tai Kuopion alueelta.
Etsimme pikaisella aikataululla videoammattilaista meille töihin ajalle 1.5.2021-31.8.2021. Työtehtävät ovat pääasiassa videokuvaamista sekä leikkaamista mainoksiin ja tv-sarjoihin. Mikäli osaamista löytyy myös tuotannon suunnitteluun tai videon jälkiefektointiin, se on suurta plussaa.
Tekijältä haemme hyvää asennetta ja ammattitaitoa edellä mainittuihin työtehtäviin. Meillä työskentely on rentoa ja hauskaa, mutta myös kiireistä ja aikataulukeskeistä. Paineensietokyky on ominaisuus, josta ei varmasti ole haitaa alallamme. 🙂 Työilmapiirimme on tukeva ja kannustava.
Toimistomme on Ylämyllyllä Joensuun lähellä, jossa tarjoamme viihtyisät työtilat. Editointitehtäviä voi hoitaa myös kotoa käsin, mikäli siihen vaadittava kalusto löytyy valmiina. Kuvaustyöt voivat sijoittua ympäri Suomen.
Mikäli koet, että olisit hyvä lisä tiimiimme, voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@brainyday.fi. Hakemuksessa meitä erityisesti kiinnostaa kokemuksesi ja osaamisesi videokuvaamisen ja leikkaamisen saralla. Ota rohkeasti yhteyttä!
Videotuttaako? Ota yhteyttä, niin tuumaillaan videotarvettasi.

Haluatko tietää lisää meistä?

Tutustu tarinaamme.