Kuopio Steelersin musiikkivideota kuvattiin Vänärillä.

Yritysesittelyvideo

Mikä yritysesittelyvideo?

Yritysesittelyn tarkoituksena on esitellä yrityksesi toimintaa uusille asiakkaille. Jos olet siirtymässä uusille markkinoille, tai haluat lisätä tunnettavuuttasi nykyisillä markkinoilla, on yritysesittelyvideo tarkoitettu sinulle.

Yritysesittely kertoo mielenkiintoisella tavalla, mitä yrityksesi tekee, mitä ongelmia se ratkaisee ja kenellä nuo ongelmat esiintyvät.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu sopii yrityksille, jotka tekevät uusasiakashankintaa. Yritysesittely kohdennetaan ihmisille, joille yrityksen toiminta ja brändi on vielä tuntematon.

Millaisia tuloksia yritysesittelyvideolla voi saavuttaa?

Tuloksena alueen kohderyhmä tunnistaa brändisi, tietää mitä teette ja mitkä ovat vahvuutenne. Yritysesittely luo edellytyksiä uusien asiakkaiden saamiseen ja sitä kautta asiakassuhteiden syntymiselle.

Case-esimerkki – ViiMet Oy

ViiMet on pohjoiskarjalainen koneistusyritys. He uudistivat markkinointiviestintäänsä ja halusivat videon, joka tiivistää yrityksen toiminnan tyylikkääseen videoon. Videota on käytetty kotisivuilla toivottamassa uusi käyttäjä tervetulleeksi. Lisäksi videota on käytetty messuilla.

Kuinka yritysesittelyvideo tuotetaan?

Jotta videosta saadaan mielenkiintoinen, tulee pohjatyö tehdä huolellisesti. Tutustumme yrityksen toimintaan, asiakkaisiin sekä vahvuusalueisiin. Hahmotamme yrityksen liiketoiminnan perusperiaatteet ja tärkeimmät myynnilliset suunnat. Näiden perusteella luodaan markkinoinnin edellytykset ja käsikirjoitus, jonka jälkeen video siirretään tuotantoon. Yleisimmin kuvaukset kestävät 1 päivän ja ne pyritään järjestämään siten, ettei yrityksen toimintaa tarvitse keskeyttää. Video on tyypillisesti asiakkaan käytettävissä 2 viikon kuluessa kuvauksista.

Koska yritysesittelyä käytetään uusien asiakkaiden hankinnassa, monesti videon avulla tehdään kampanjointia. Toteutamme myös kampanjoinnin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kartoita tilanteesi:

  1. Kuinka tunnettu yrityksesi on kohderyhmän keskuudessa?
  2. Tukevatko myyntilukusi kohderyhmän kokoa?
  3. Ovatko hyväkatteiset tuotteesi myös kaikkein kysytyimpiä?
  4. Mistä yrityksesi kasvu syntyy?

Mitä räätälöity palvelumme voi sisältää?

– Videokokonaisuus, joka kertoo mitä yrityksesi tekee
– Markkinoinnin suunnittelu
– Videon julkaisu omissa kanavissasi
– Kampanjointi

Hyöty #1

Ihmiset ostavat mieluummin yritykseltä, jonka brändi on ennestään tuttu.

Hyöty #2

Uusia asiakkaita lähestyttäessä on fiksua kertoa ensin, kuka olet ja mitä teet.

Hyöty #3

Kiinnostusta herättävä video pönkittää mahdollisuutta, että pystyt luomaan suhteen uuteen asiakkaaseen.

ViiMet on joensuulainen koneistusyritys

Katso esimerkki yritysesittelystä!

Teimme yritysesittelyvideon ViiMet Oy:lle.